Liszt, tönkölybúza, tönkölyliszt, malom, websop, webáruház, búzaliszt, bioliszt, reformliszt, gluténmentes, süteményliszt, alakor, finomliszt, kenyér recept, kukoricaliszt, rizsliszt, gabona, grahamliszt, rozs, rozsliszt, teljes kiőrlésű, tönköly. Liszt, tönkölybúza, tönkölyliszt, malom, websop, webáruház, búzaliszt, bioliszt, reformliszt, gluténmentes, süteményliszt, alakor, finomliszt, kenyér recept, kukoricaliszt, rizsliszt, gabona, grahamliszt, rozs, rozsliszt, teljes kiőrlésű, tönköly. Liszt, tönkölybúza, tönkölyliszt, malom, websop, webáruház, búzaliszt, bioliszt, reformliszt, gluténmentes, süteményliszt, alakor, finomliszt, kenyér recept, kukoricaliszt, rizsliszt, gabona, grahamliszt, rozs, rozsliszt, teljes kiőrlésű, tönköly. Liszt, tönkölybúza, tönkölyliszt, malom, websop, webáruház, búzaliszt, bioliszt, reformliszt, gluténmentes, süteményliszt, alakor, finomliszt, kenyér recept, kukoricaliszt, rizsliszt, gabona, grahamliszt, rozs, rozsliszt, teljes kiőrlésű, tönköly. Liszt, tönkölybúza, tönkölyliszt, malom, websop, webáruház, búzaliszt, bioliszt, reformliszt, gluténmentes, süteményliszt, alakor, finomliszt, kenyér recept, kukoricaliszt, rizsliszt, gabona, grahamliszt, rozs, rozsliszt, teljes kiőrlésű, tönköly. Liszt, tönkölybúza, tönkölyliszt, malom, websop, webáruház, búzaliszt, bioliszt, reformliszt, gluténmentes, süteményliszt, alakor, finomliszt, kenyér recept, kukoricaliszt, rizsliszt, gabona, grahamliszt, rozs, rozsliszt, teljes kiőrlésű, tönköly.
Pizza recept
Hozzávalók:
-
15 g élesztő
-
2-3 csipet só
-
1 ek. olívaolaj
-
400 ml víz
Elkészítés:
A vízben oldjuk fel az élesztőt és keverjük csomómentesre. Egy tálban a liszthez adjuk hozzá a sót és keverjük össze. Ezután a lisztet fokozatosan adagoljuk hozzá az élesztős vízhez. Miután ezzel megvagyunk kezdjük el összegyúrni. Mivel elég ragadós lesz a tészta, adjuk hozzá az olíva olajat, illetve még egy kis lisztet, ha szükséges. Ha ezzel végeztünk, nedves konyharuhával takarjuk le és 1 órán keresztül pihentessük a tésztát. Ezután 3 vagy 4 részre osztjuk és szintén pihentetjük 20-30 percen keresztül. Kézzel vagy sodrófával kinyújtjuk és paradicsomszósszal megkenjük. A feltéthez ízlés szerint bármilyen alapanyagot választhatunk, jelen esetben szalámit, mozzarella sajtot, gombát, rukkolát és paradicsomot használtunk. A puha és ropogós pizzatészta is egyben, garantált!